ΜΆΙΟΣ 2024

Στρατηγική Spider Solitaire - Αυξήστε τις πιθανότητες νίκης!

Η σωστή στρατηγική Spider Solitaire θα σας κάνει να κερδίσετε τις περισσότερες φορές.

Στρατηγικές για το παιχνίδι σας Spider Solitaire

Γραμμένο από: Robert Moore | Τελευταία ενημέρωση: 23 Ιούνης 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Elizabeth Miller

ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ
Ο Robert Moore, με 30 χρόνια εμπειρίας, είναι ένας έμπειρος ειδικός σε Solitaire και Mahjong, εξερευνώντας βαθιά τους κανόνες και τις προηγμένες στρατηγικές αυτών των κλασικών παιχνιδιών. Σχετικά Robert Moore

Το Spider Solitaire ακούγεται επικίνδυνο και περίπλοκο, και είναι. Αυτοί που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια σε υψηλότερο επίπεδο θα απολαύσουν το περίπλοκο παζλ που παρουσιάζει αυτό το παιχνίδι. Είναι πιο ικανοποιητικό να κερδίσετε ένα παιχνίδι Spider Solitaire από τις περισσότερες παραλλαγές πασιέντζα, επειδή πρόκειται για ένα σπάνιο και σκληρά κερδισμένο επίτευγμα.

Εμείς εδώ στο Solitairea.com θα σας εξηγήσουμε τις στρατηγικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κατακτήσετε αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι καρτών Spider Solitaire στον ακόλουθο οδηγό. Οι αρχάριοι και οι προχωρημένοι παίκτες της πασιέντζα Spider θα επωφεληθούν από αυτόν τον οδηγό. Όταν τελειώσετε με την ανάγνωση, θα είστε σε θέση να δημιουργείτε εύκολα ακολουθίες και να αποκαλύπτετε κρυφές κάρτες σαν επαγγελματίας.

Κενές στήλες & κρυφές κάρτες Στρατηγική

Πάντα υποστηρίζαμε ότι πρέπει να δημιουργείτε μια κενή στήλη και να τη χρησιμοποιείτε για να χειρίζεστε τις κάρτες που εμποδίζουν την πρόοδο. Παρόλα αυτά, πρέπει πρώτα να εξετάσετε τις επιλογές σας και να κάνετε μόνο τις πιο συμφέρουσες κινήσεις. Αν δημιουργήσετε μια κενή στήλη κάνοντας λιγότερο από τις βέλτιστες κινήσεις, αυτό μπορεί να σας κοστίσει.

Το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να μη βιάζεστε και να χρησιμοποιείτε πάντα τις στρατηγικές εκείνες που ταιριάζουν καλά στο τρέχον σύνολο καρτών. Έτσι, θα σας προτείνουμε να επικεντρωθείτε στην προσθήκη τάξης, πράγμα που σημαίνει να έχετε λιγότερες αλλαγές χρώματος κατά τη δημιουργία ακολουθιών.

Μόλις προσθέσετε τάξη στο παιχνίδι, η αποκάλυψη κρυφών καρτών και η πρόοδος θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Εν ολίγοις, μη βιάζεστε να δημιουργήσετε κενές θέσεις και περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία για να το κάνετε.

Στρατηγικές νίκης για το παιχνίδι Spider Solitaire

Οδρόμος προς τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια Spider Solitaire είναι συνήθως μεταξύ τάξης και αταξίας. Μερικές φορές, πρέπει να επικεντρωθείτε στη στοίβαξη καρτών που ανήκουν στο ίδιο χρώμα. Σε άλλα σενάρια, δεν ανησυχείτε πραγματικά για τα χρώματα των καρτών και τα στοιβάζετε για να πετύχετε τον στόχο σας.

Για παράδειγμα, τα πάτε καλά δημιουργώντας στοίβες από κάρτες του ίδιου χρώματος, αλλά βλέπετε ότι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσετε είναι να συνδυάσετε τα χρώματα ή να μοιράσετε κάρτες από το απόθεμα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να διστάσετε και να συνδυάσετε τα χρώματα για να αποκαλύψετε περισσότερες κρυφές κάρτες και να έχετε συνολικά περισσότερες επιλογές.

Ιδανικά, θα πρέπει να έχετε μία ή δύο στοίβες που περιέχουν κάρτες διαφορετικού χρώματος, ώστε οι υπόλοιπες στοίβες να μπορούν να μετακινηθούν εύκολα. Επίσης, είναι πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσετε μια κενή στοίβα όταν δεν διστάζετε να συνδυάσετε χρώματα.

Πριν μετακινήσετε κάρτες σε κενές θέσεις ή πριν συνδυάσετε τα χρώματα σε μια σειρά, πρέπει να σκεφτείτε τις υπόλοιπες διαθέσιμες κινήσεις που έχετε στη διάθεσή σας. Ξεκινήστε να εξετάζετε όλες τις διαθέσιμες κινήσεις και τις συνέπειές τους και γίνετε πραγματικός μάστερ της πασιέντζα Spider σε χρόνο μηδέν.

Στρατηγικές μικτής ή μονής στολής

Το παιχνίδι γίνεται πιο πολύπλοκο καθώς μεταβαίνετε στην πασιέντζα αράχνης με πολλαπλές φυλές από την πασιέντζα αράχνης με μία φυλή. Ένα φύλλο που μπλοκάρει ένα άλλο και προβλήματα στην αποκάλυψη των κλειστών φύλλων είναι πολύ πιο συνηθισμένα σε ένα παιχνίδι με πολλαπλά χρώματα.

Πρέπει να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας ανάλογα με τον αριθμό των χρωμάτων. Ο συνδυασμός ή μη συνδυασμός διαφορετικών χρωμάτων είναι μια ουσιαστική απόφαση που πρέπει να πάρετε. Οι μικτές ακολουθίες που ανοίγουν ευκαιρίες πρέπει πάντα να είναι ευπρόσδεκτες. Επίσης, καθυστερήστε τις κινήσεις που θα σταματήσουν την ολοκλήρωση μιας ακολουθίας και περιμένετε το σωστό φύλλο.

Μια κενή στήλη μπορεί να είναι μια σπουδαία πηγή και μπορείτε εύκολα να τη δημιουργήσετε αν συνεχίσετε να δημιουργείτε ακολουθίες που φαίνονται φυσικές. Απλά μην ξεχνάτε τον στόχο του παιχνιδιού και συνηθίστε να αναδιατάσσετε τις κάρτες για να έχετε μεγαλύτερη τάξη αφού μπορείτε να τραβήξετε νέες κάρτες.

Αναδιάταξη ακολουθιών καρτών

Δεν μπορείτε να μετακινήσετε μια ολόκληρη ακολουθία αν έχει περισσότερα από ένα χρώματα, οπότε μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άδειους σωρούς για να μετακινήσετε ένα μέρος της. Επιπλέον, συνιστούμε να χτίζετε πρώτα ακολουθίες με υψηλότερα χαρτιά, επειδή οι ακολουθίες με χαμηλότερα χαρτιά μπορεί να τελειώσουν γρήγορα και τότε μπορεί να κολλήσετε.

Ιδανικά, μπορείτε να μετακινήσετε μια ακολουθία υψηλών καρτών με έναν Ρήγα σε μια κενή στήλη και να ξεκινήσετε το χτίσιμό της από εκεί. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα μπλοκάρετε καμία κάρτα και θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη ακολουθία για να τη μεταφέρετε στο θεμέλιο.

Μια από τις πιο παραγνωρισμένες στρατηγικές είναι απλά να χρησιμοποιείτε το κουμπί αναίρεσης για να διορθώσετε κινήσεις που κάνατε πριν από λίγο καιρό. Το σκορ σας θα μειωθεί αν χρησιμοποιήσετε το κουμπί αναίρεσης, αλλά θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αν η εναλλακτική λύση είναι να χάσετε το παιχνίδι ή να δημιουργήσετε πολλά προβλήματα.

Συνολικά, το Spider Solitaire είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι κατασκευής μιας ακολουθίας καρτών ή αποκάλυψης της τελευταίας κρυμμένης κάρτας. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τη στρατηγική σας και να την προσαρμόζετε καθώς προχωράτε. Μόλις κατανοήσετε την κατάσταση του παιχνιδιού και πώς οι διάφορες κινήσεις την επηρεάζουν, μπορείτε να κερδίζετε πιο συχνά.

9 νικηφόρες στρατηγικές πασιέντζα Spider

Στηνπροσπάθειά σας να στοιβάξετε και τα 8 θεμέλια με φθίνουσες σειρές του ίδιου χρώματος από τον Ρήγα έως τον Άσσο, θα πρέπει να κάνετε πολλές δύσκολες επιλογές. Χρειάζεστε μια καλή στρατηγική για να κερδίσετε, οπότε αφήστε μας να σας βοηθήσουμε με μερικές προηγμένες συμβουλές που θα σας δώσουν το πλεονέκτημα:

  1. Οι λιγότερες κρυμμένες κάρτες: Αν θέλετε μια καθαρή στήλη, θα πρέπει να στοχεύσετε στις στήλες του ταμπλό με τον μικρότερο αριθμό κρυφών καρτών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προσωρινή αποθήκευση για τυχόν ανεπιθύμητες κάρτες.
  2. Σειρά πάνω από το γύρισμα: Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η σειρά έχει να κάνει με το να έχετε λιγότερες αλλαγές χρώματος για να μεταφέρετε εύκολα κάρτες μεταξύ τους. Δεν μπορείτε πραγματικά να σκεφτείτε να κερδίσετε αν υπάρχει υπερβολική αταξία στο παιχνίδι σας. Είναι η ισορροπία μεταξύ των δύο (τάξης και αταξίας) που απαιτείται για να κερδίσετε σε ένα απαιτητικό παιχνίδι όπως η έκδοση της πασιέντζα με τέσσερις στολές.
  3. Disorder Over Order: Μπορείτε να έχετε μία ή δύο στήλες με πολλαπλές αλλαγές χρώματος για να διατηρήσετε την τάξη στα υπόλοιπα φύλλα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξετε ποια στήλη πρέπει να μείνει αταξία, οπότε θα πρέπει να μάθετε πώς να το κάνετε με εμπειρία.
  4. Οι κινήσεις έχουν συνέπειες: Οι συνέπειες κάθε κίνησης πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και πρέπει να σκέφτεστε την επόμενη σειρά πιθανών κινήσεων αφού κάνετε μια κίνηση. Το να κάνετε απλώς μια κίνηση επειδή φαίνεται καλή δεν είναι ο σωστός τρόπος για να παίξετε αυτό το παιχνίδι καρτών.
  5. Αλυσιδωτή διάσπαση τάξης: Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια περίπλοκη στρατηγική, αλλά πρόκειται απλώς για την πραγματοποίηση κινήσεων για να στοιβάζετε τα φύλλα σε φθίνουσα σειρά, ώστε να ακολουθούν τη σωστή σειρά κατάταξης. Η χρήση αυτής της στρατηγικής θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης σας κατά πολύ.
  6. Εξετάστε τα μη διαθέσιμα σενάρια: Αν μπορείτε να μετακινήσετε μια κάρτα που εμποδίζει άλλες κάρτες και στη συνέχεια να πάρετε μια άλλη ευνοϊκή κάρτα, μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε στη δημιουργία μιας πλήρους ακολουθίας. Επομένως, πρέπει να σκεφτείτε σενάρια που δεν είναι ακόμη διαθέσιμα, αν θέλετε να είστε μερικά βήματα μπροστά και να κερδίσετε το παιχνίδι.
  7. Αδειάστε τους σωρούς στο πρώιμο παιχνίδι: Μόνο μια άδεια στήλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση καρτών που εμποδίζουν την πρόοδό σας. Επομένως, η εστίασή σας θα πρέπει να είναι στο άδειασμα μιας μικρότερης στήλης ταμπλό για δική σας χρήση.
  8. Δώστε προτεραιότητα στο χτίσιμο σε υψηλότερες κάρτες: Αν δημιουργήσετε ακολουθίες με υψηλές κάρτες, μπορείτε να τις διατηρήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι ακολουθίες με χαμηλές κάρτες μπορούν να τελειώσουν γρήγορα και θα δυσκολευτείτε να σημειώσετε πρόοδο με τέτοιες ακολουθίες.
  9. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναίρεση: Η λειτουργία αναίρεσης μπορεί να είναι ο πιο πολύτιμος πόρος σας, αν δεν φοβάστε να τη χρησιμοποιήσετε όταν χρειάζεται. Μην ανησυχείτε για το σκορ, χρησιμοποιήστε το κουμπί αναίρεσης για να αναιρέσετε τυχόν λάθη.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πασιέντζα Spider είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, όπου μια νίκη μπορεί να σας δώσει τεράστια χαρά και μια σειρά από ήττες μπορεί να σας ακολουθήσει για πολύ καιρό. Έτσι, πρέπει να παραμείνετε υπομονετικοί και να χρησιμοποιήσετε τις στρατηγικές που αναφέρονται εδώ για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

ΠΊΣΩ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Στρατηγική Spider Solitaire - Συχνές ερωτήσεις

Ακολουθούν οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη στρατηγική Spider Solitaire:

Ποια πρέπει να είναι η στρατηγική μου όταν επιλέγω τη στήλη για να αποκαλύψω ένα κρυφό χαρτί στην πασιέντζα Spider;

Η πιο προφανής επιλογή θα πρέπει να είναι μια στήλη με τον μικρότερο αριθμό κρυφών καρτών, ενώ θα πρέπει να προσπαθείτε να αποκαλύψετε μια κρυφή κάρτα. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε αυτή τη στήλη και να τη χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη σειρά στη στρατηγική μου για την πασιέντζα Spider Solitaire;

Μπορείτε να βάλετε περισσότερη τάξη στο παιχνίδι, φροντίζοντας να υπάρχουν πολύ λίγες ή καθόλου αλλαγές κοστουμιών στις ακολουθίες που φτιάχνετε. Αυτό θα διευκολύνει τη μετακίνηση των καρτών και την εύκολη διαχείριση τόσων πολλών στηλών.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη διαταραχή παίζοντας Spider Solitaire online;

Μπορεί να θέλετε να έχετε όλες τις στήλες του ταμπλό διατεταγμένες, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό στα περισσότερα παιχνίδια. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε μία ή περισσότερες στήλες για πολλαπλές αλλαγές χρώματος, ώστε να διατηρηθεί η σειρά στις άλλες στήλες. Αν ισορροπήσετε καλά την τάξη και την αταξία, οι πιθανότητες νίκης σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

Τι είναι η αλυσιδωτή διάσπαση βαθμών στην πασιέντζα Spider και πώς βοηθάει στη νίκη στο παιχνίδι;

Σε αυτή τη στρατηγική, θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να αφαιρέσετε τα σπασίματα κατάταξης, έτσι ώστε τα φύλλα να ακολουθούν την φθίνουσα σειρά και η σειρά στο παιχνίδι να αυξάνεται. Προφανώς, αυτό θα σας διευκολύνει να δημιουργήσετε μεγάλες ακολουθίες και να κερδίσετε το παιχνίδι.

Πώς πρέπει να αντιμετωπίσω τις στήλες που έχουν λιγότερα φύλλα στην Spider Solitaire;

Θα πρέπει να δοκιμάσετε να μετακινήσετε κάρτες από τις στήλες με λιγότερες κάρτες για να δημιουργήσετε κενές στήλες. Ωστόσο, πρέπει επίσης να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε την τάξη και να αποφύγετε κινήσεις που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία αναίρεσης στο Spider Solitaire;

Μπορείτε απλά να βρείτε το κουμπί αναίρεσης και να κάνετε κλικ σε αυτό για να αντιστρέψετε την κίνηση που μόλις κάνατε. Μπορείτε να αντιστρέψετε όσες κινήσεις θέλετε, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε διαφορετικές κινήσεις ως αρχάριος.