APRIL 2024

Πώς να παίξετε Solitaire στη δουλειά χωρίς να προκαλέσετε τον αφεντικό!

Πώς μπορώ να παίξω πασιέντζα στη δουλειά;

Η τέχνη της πασιέντζα στη δουλειά

Γραμμένο από: Elizabeth Miller | Τελευταία ενημέρωση: 21 August 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Robert Moore

ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ
Η Elizabeth, με τρία δεκαετία παιχνιδιού και σκληρής μελέτης, κατάφερε να γίνει μια καινοτόμος, έμπειρη και σεβαστή ειδική στο Solitaire, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ερασιτεχνών και αρχαρίων. Σχετικά Elizabeth Miller

Στο Solitairea.com, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να διατηρήσουμε το μυαλό μας κοφτερό και συγκεντρωμένο. Το παιχνίδι Solitare στη δουλειά μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα διαλείμματά σας και σχεδιάσαμε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να απολαύσετε αυτό το δημοφιλές και διασκεδαστικό παιχνίδι χωρίς να ανησυχείτε μήπως σας πιάσουν. Ας βουτήξουμε λοιπόν!

Υπάρχουν μέρες που οι υπολογιστές της δουλειάς μπορεί να γίνουν αγγαρεία, και το να παίζετε παιχνίδια, ειδικά τη διαδικτυακή πασιέντζα, μπορεί να σας προσφέρει αυτά τα πολυπόθητα διαλείμματα. Αν και κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν "σπατάλη χρόνου", το παιχνίδι πασιέντζα μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το μυαλό σας απασχολημένο και να σας επιτρέψει να διατηρήσετε μια αίσθηση παραγωγικότητας.

Παίξτε online πασιέντζα στη δουλειά

Το να παίζετε πασιέντζα online στην εργασία σας έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 1. Παρέχει έναγρήγορο και εύκολο παιχνίδι για να παίζετε κατά τη διάρκεια σύντομων διαλειμμάτων.
 2. Διατηρεί το μυαλό σας ενεργό και βελτιώνει τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων.
 3. Μειώνει το άγχος και βελτιώνει τη διάθεση.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα:

 1. Πολλοί ιστότοποι που φιλοξενούν πασιέντζα ενδέχεται να είναι προεγκατεστημένοι ή αποκλεισμένοι στους υπολογιστές εργασίας.
 2. Υψηλή πιθανότητα οι συνάδελφοι ή οι προϊστάμενοι να αντιληφθούν τη συμπεριφορά σας στο παιχνίδι.
 3. Μπορεί να καταναλώσει περισσότερο χρόνο από ό,τι αρχικά προβλεπόταν.

Αποκλεισμένη πασιέντζα στην εργασία

Αν η πασιέντζα είναι μπλοκαρισμένη στον υπολογιστή της δουλειάς σας, μπορεί να υποθέσετε ότι η μόνη σας επιλογή είναι να σταματήσετε να παίζετε πασιέντζα. Ωστόσο, έχουμε μια λύση. Στο Solitairea.com, προσφέρουμε πολυάριθμα απολαυστικά παιχνίδια πασιέντζα που μπορούν να παιχτούν στη δουλειά απαρατήρητα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συσκευή με σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Βουλευτές παίζουν πασιέντζα στη δουλειά

Μάθετε από το παράδειγμα των βουλευτών που παίζουν πασιέντζα στη δουλειά και αποφύγετε να κάνετε τα ίδια λάθη. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κρύψετε το χρόνο παιχνιδιού σας:

 1. Να παρακολουθείτε το περιβάλλον σας και να παρακολουθείτε ποιοι βρίσκονται γύρω σας.
 2. Περιορίστε το χρόνο του παιχνιδιού σας σε μικρά διαλείμματα για να μην κινήσετε υποψίες.
 3. Σβήστε τους ήχους για να μην προδώσετε τις δραστηριότητές σας.
 4. Χρησιμοποιήστε επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ή τη λειτουργία incognito για να παρακάμψετε τους αποκλεισμένους ιστότοπους.

Συμβουλές για να παίζετε πασιέντζα απαρατήρητοι

Στο Solitairea.com, διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών πασιέντζα που είναι ιδανικά για να παίζετε στη δουλειά σας κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων σας. Η βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει:

 • Κλασική πασιέντζα
 • Παιχνίδι πασιέντζα αράχνη
 • Πασιέντζα FreeCell
 • Παιχνίδι Πυραμίδα Πασιέντζα
 • Πασιέντζα Tri-Peaks

Αυτά τα παιχνίδια είναι διακριτικά και μπορούν να παιχτούν σε μορφή μειωμένου παραθύρου χωρίς να το καταλάβει κανείς. Ο ιστότοπός μας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εντάσσεται απρόσκοπτα στο περιβάλλον εργασίας σας και να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους της εταιρείας.

Το αφεντικό παίζει πασιέντζα

Αν παρατηρήσετε ότι το αφεντικό σας παίζει πασιέντζα στη δουλειά, αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή στις δραστηριότητές του. Σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και δώστε τους χώρο να απολαύσουν το απαραίτητο διάλειμμά τους.

Εάν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου το αφεντικό σας σας παρατηρεί να παίζετε πασιέντζα, να είστε ειλικρινείς και να εξηγήσετε ότι κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να επαναπροσδιορίσετε την ενέργειά σας.

Παιχνίδι πασιέντζα Stealth

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να παίζετε πασιέντζα στη δουλειά χωρίς να το μάθει κανείς:

 1. Κρατήστε την οθόνη του υπολογιστή σας σε μια γωνία όπου μόνο εσείς μπορείτε να την βλέπετε.
 2. Χρησιμοποιήστε συντομεύσεις πληκτρολογίουγια γρήγορη εναλλαγή μεταξύ πασιέντζα και εργασιών που σχετίζονται με την εργασία.
 3. Βάλτε χρονοδιακόπτη για τα διαλείμματά σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν παίζετε για πολλή ώρα.
 4. Να είστε διακριτικοί στις κινήσεις σας και να διατηρείτε μια σοβαρή έκφραση προσώπου για να δίνετε την εντύπωση ότι είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά.

ΣτοSolitairea.com, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι πασιέντζα μπορεί να είναι ένας παραγωγικός και ευχάριστος τρόπος να περάσετε το διάλειμμά σας στη δουλειά, διατηρώντας παράλληλα το μυαλό σας σε εγρήγορση. Έτσι, προχωρήστε και αφεθείτε σε ένα ή δύο παιχνίδια πασιέντζα κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, αλλά θυμηθείτε να είστε υπεύθυνοι και να διατηρείτε μια υγιή ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού.

ΠΊΣΩ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Η τέχνη της πασιέντζα στην εργασία Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να απολαύσω το παιχνίδι πασιέντζα χωρίς να αποσπάσω την προσοχή μου πολύ από τη δουλειά;

Ναι, μπορείτε! Στο Solitairea.com, πιστεύουμε ότι το παιχνίδι πασιέντζα μπορεί να είναι ένας παραγωγικός και διασκεδαστικός τρόπος για να περάσετε το διάλειμμά σας στη δουλειά. Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα παρασυρθείτε, θυμηθείτε να περιορίσετε το χρόνο παιχνιδιού σας σε μικρά διαλείμματα και χρησιμοποιήστε ένα χρονόμετρο για να παρακολουθείτε το χρόνο παιχνιδιού σας.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση σε παιχνίδια πασιέντζα στη δουλειά μου, αν είναι αποκλεισμένα στον υπολογιστή μου;

Εάν οι ιστότοποι πασιέντζα είναι αποκλεισμένοι στον υπολογιστή εργασίας σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης ή τη λειτουργία incognito για να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς. Στο Solitairea.com, προσφέρουμε μια ποικιλία παιχνιδιών πασιέντζα που μπορούν να παιχτούν διακριτικά σε μορφή μειωμένου παραθύρου και είναι συμβατά με τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι μερικές συμβουλές για να παίζετε πασιέντζα στη δουλειά χωρίς να το μάθει κανείς;

Για να παίξετε πασιέντζα στη δουλειά σας απαρατήρητοι, μπορείτε: - Κρατήστε την οθόνη του υπολογιστή σας σε μια γωνία όπου μόνο εσείς μπορείτε να την βλέπετε. - Να χρησιμοποιείτε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου του υπολογιστή για να εναλλάσσεστε γρήγορα μεταξύ πασιέντζα και εργασιών εργασίας. - Να ορίσετε χρονοδιακόπτη για τα διαλείμματά σας, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν παίζετε για πολλή ώρα. - Διατηρήστε μια σοβαρή έκφραση προσώπου για να δίνετε την εντύπωση ότι είστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά.

Τι πρέπει να κάνω αν παρατηρήσω το αφεντικό μου να παίζει πασιέντζα στη δουλειά;

Αν δείτε το αφεντικό σας να παίζει πασιέντζα, είναι σημαντικό να σεβαστείτε την ιδιωτική του ζωή και να μην τραβήξετε την προσοχή στις δραστηριότητές του. Δώστε τους χώρο να απολαύσουν το διάλειμμά τους, όπως ακριβώς θα θέλατε και εσείς για τον εαυτό σας.

Μπορεί το παιχνίδι πασιέντζα στη δουλειά να βοηθήσει στη βελτίωση της συγκέντρωσης και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων;

Απολύτως! Η πασιέντζα μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε το μυαλό σας ενεργό, να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην επίλυση προβλημάτων και να μειώσετε το άγχος. Απολαμβάνοντας μια γρήγορη παρτίδα πασιέντζα μπορείτε να αποσπάσετε το μυαλό σας από τη δουλειά για λίγα λεπτά, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στις εργασίες σας με ανανεωμένη και οξυμένη εστίαση.

Τι είδους παιχνίδια πασιέντζα είναι διαθέσιμα στο Solitairea.com για παιχνίδι στην εργασία;

Η βιβλιοθήκη μας στο Solitairea.com περιλαμβάνει μια ποικιλία από παιχνίδια πασιέντζα, όπως: - Όλα τα παιχνίδια μας είναι σχεδιασμένα για διακριτικό παιχνίδι στην εργασία και μπορούν να παιχτούν σε μορφή μειωμένου παραθύρου χωρίς να το καταλάβει κανείς.- Κλασική πασιέντζα - Πασιέντζα αράχνης - FreeCell πασιέντζα - Πυραμίδα πασιέντζα- Tri-Peaks Solitaire Όλα τα παιχνίδια μας είναι σχεδιασμένα για διακριτικό παιχνίδι στη δουλειά και μπορούν να παιχτούν σε μορφή μειωμένου παραθύρου χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.