ΙΟΎΛΙΟΣ 2024

Οδηγός Windows για το Microsoft Solitaire και άδεια χρήσης (2024)

Παίξτε Klondike με απλούς κανόνες και απλό gameplay

Χαρακτηριστικά και κυριότερα σημεία του παιχνιδιού Microsoft Solitaire Collection

Γραμμένο από: Robert Moore | Τελευταία ενημέρωση: 21 August 2023 | Έλεγχος γεγονότων από: Elizabeth Miller

ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ ΈΜΠΕΙΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ
Ο Robert Moore, με 30 χρόνια εμπειρίας, είναι ένας έμπειρος ειδικός σε Solitaire και Mahjong, εξερευνώντας βαθιά τους κανόνες και τις προηγμένες στρατηγικές αυτών των κλασικών παιχνιδιών. Σχετικά Robert Moore

Η παραλλαγήτης Microsoft Solitaire, ένα κλασικό παιχνίδι για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με ιστορία άνω των 30 ετών, είναι τώρα διαθέσιμη στο Solitairea. Αυτή η βελτιωμένη έκδοση, γνωστή ως Microsoft Solitaire Collection ή MSN Solitaire Collection, περιλαμβάνει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως οι καθημερινές προκλήσεις και το Star Club, εξασφαλίζοντας ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε πολύ δημοφιλή παιχνίδια πασιέντζα ή τρόπους παιχνιδιού: Κλοντάικ, FreeCell, Spider, Πυραμίδα και TriPeaks.

Περιλαμβανόμενα παιχνίδια και οι μοναδικές προκλήσεις τους

  1. Klondike: Η πεμπτουσία της πασιέντζα, το δωρεάν Klondike της Microsoft προσφέρει τη δυνατότητα να παίξετε τραβώντας ένα ή τρία φύλλα κάθε φορά. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του συστήματος βαθμολόγησης Vegas και της παραδοσιακής βαθμολόγησης.

  2. Spider: Η πασιέντζα Microsoft Spider, ένα πιο απαιτητικό παιχνίδι που παίζεται με 104 κάρτες (δύο τράπουλες), είναι ιδανικό για παίκτες που αναζητούν μια μεγαλύτερη και πιο απαιτητική εμπειρία. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν με την έκδοση με μία στολή, ενώ οι πιο προχωρημένοι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο και τεσσάρων στολών.

  3. Online Freecell: Το Microsoft FreeCell, ένα παιχνίδι που βασίζεται περισσότερο στην ικανότητα παρά στην τύχη, έχει όλα τα φύλλα ορατά από την αρχή.

  4. TriPeaks: Το Microsoft TriPeaks, που πήρε το όνομά του από τη μοναδική διάταξη των καρτών του, απαιτεί από τους παίκτες να δημιουργήσουν ακολουθίες καρτών που βρίσκονται μία θέση ψηλότερα ή χαμηλότερα.

  5. Πυραμίδα: Στη Microsoft Pyramid Solitaire, οι παίκτες συνδυάζουν κάρτες σε ζεύγη που έχουν σύνολο 13. Ο στόχος είναι να αφαιρέσετε όλες τις κάρτες από το ταμπλό σε σχήμα πυραμίδας.

Δυσκολίες παιχνιδιού: Για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων

Προσαρμόστε την εμπειρία σας με θέματα

Οι παίκτες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους στη συλλογή Microsoft Solitaire Collection επιλέγοντας από μια ποικιλία θεμάτων, όπως Classic, Aquarium, Fable, Western, Beach, Autumn και Jumbo. Τα θέματα μπορούν να αλλάξουν από την αρχική οθόνη.

Γνωστικά οφέλη της πασιέντζα

Η πασιέντζα και το Mahjong έχουν συνδεθεί με διάφορα γνωστικά οφέλη, όπως η βελτίωση της συγκέντρωσης, της μνήμης και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Αυτά τα παιχνίδια απαιτούν στρατηγική σκέψη, σχεδιασμό και αναγνώριση μοτίβων, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τη νοητική ευελιξία και τη γνωστική ευλυγισία.

Συμβουλές και στρατηγικές για κάθε παιχνίδι

  1. Κλοντάικ: Επικεντρωθείτε στην αποκάλυψη και το παίξιμο καρτών από το τραπέζι και όχι από το απόθεμα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε κρυφές κάρτες και να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες για κινήσεις όταν παίζετε Klondike.

  2. Αράχνη: Όποτε είναι δυνατόν, μπορείτε να προσπαθείτε να δημιουργείτε κενές στήλες του ταμπλό, καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινήσετε ευκολότερα κάρτες μεταξύ χρωμάτων.

  3. FreeCell: σχεδιάστε τις κινήσεις σας εκ των προτέρων και χρησιμοποιήστε τα ελεύθερα κελιά στρατηγικά για να αποφύγετε το μπλοκάρισμα βασικών καρτών.

  4. TriPeaks: Προσπαθείτε πάντα να καθαρίζετε πρώτα τις κάρτες από τις κορυφές, καθώς μπορούν να εμποδίσουν την πρόσβαση σε άλλες κάρτες.

  5. Πυραμίδα: Βεβαιωθείτε ότι αφαιρείτε κατά προτεραιότητα τις κάρτες από την πυραμίδα που καλύπτουν πολλές κάρτες για να μεγιστοποιήσετε τις επιλογές σας για μελλοντικές κινήσεις.

Αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο πολυπαιγμένα παιχνίδια υπολογιστή που γνωρίζει ο κόσμος. Μην περιμένετε άλλο, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική μας μέχρι το τέλος και να λάβετε τις καθημερινές σας προκλήσεις.

Προγραμματιστής, παραγωγός και ιστορία

Το Microsoft Solitaire Collection αναπτύσσεται από τις Microsoft Casual Games, Smoking Gun Interactive, Next Level Games και Arkadium.

Εκδίδεται από την Xbox Game Studios και η παραγωγή της γίνεται από τους Paul Jensen, Derek Dutilly και Tristan Hall. Η πρώτη έκδοση της συλλογής κυκλοφόρησε στις 26 Οκτωβρίου 2012, ως αντικαταστάτης των Windows 8 για τα προηγούμενα παιχνίδια πασιέντζα που περιλαμβάνονταν στο πακέτο.

Εξερευνήστε περισσότερα παιχνίδια της Microsoft

Εκτός από τα παιχνίδια πασιέντζα, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν το Microsoft Mahjong, το Microsoft Sudoku και την κλασική έκδοση του Minesweeper για τα Windows. Αυτά τα παιχνίδια σας προσφέρουν επίσης γνωστικά οφέλη, απλούς κανόνες και ξεκάθαρο gameplay.

Απαιτήσεις συστήματος

Ησυλλογή Microsoft Solitaire είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, τους τύπους συσκευών (επιτραπέζια, tablet, κινητά) και τα λειτουργικά συστήματα (Windows, macOS, Linux, Android, iOS και άλλα).

Παίξτε σήμερα! Οι κάρτες σας περιμένουν εδώ στο Pasientzaonline.com

ΠΊΣΩ ΣΤΟΝ ΠΊΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΩΝ

Συχνές ερωτήσεις για τη συλλογή Microsoft Solitaire

5 κορυφαίες ερωτήσεις σχετικά με το Microsoft Solitaire Collection - Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στον υπολογιστή!

Ποια παιχνίδια περιλαμβάνονται στη Συλλογή πασιέντζα της Microsoft;

Η συλλογή περιλαμβάνει πέντε δημοφιλή παιχνίδια πασιέντζα: Spider, Pyramid και TriPeaks.

Ποια είναι τα γνωστικά οφέλη της πασιέντζα και του ματζόνγκ;

Η πασιέντζα και το Mahjong μπορούν να βελτιώσουν τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, τη νοητική ευελιξία και τη γνωστική ευλυγισία.

Μπορώ να προσαρμόσω την εμφάνιση της Συλλογής Microsoft Solitaire;

Ναι, μπορείτε να εξατομικεύσετε την εμπειρία σας επιλέγοντας από μια ποικιλία θεμάτων, όπως το Κλασικό, το Ενυδρείο, το Παραμύθι, το Δυτικό, το Παραλία, το Φθινόπωρο και το Jumbo.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις συστήματος για τη Συλλογή πασιέντζα της Microsoft;

Η συλλογή Microsoft Solitaire είναι συμβατή με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, τους τύπους συσκευών (επιτραπέζια, tablet, κινητά) και τα λειτουργικά συστήματα (Windows, macOS, Linux, Android, iOS και άλλα).

Υπάρχουν άλλα παιχνίδια της Microsoft που μπορώ να παίξω εκτός από πασιέντζα;

Ναι, μπορείτε επίσης να απολαύσετε το Microsoft Mahjong, το Microsoft Sudoku και την κλασική έκδοση του Minesweeper για τα Windows.